Du reser säkert med oss

Du reser säkert med oss

Trygghet och säkerhet är två viktiga ledstjärnor för oss. Därför är vi noggranna med allt som rör din och våra förares säkerhet i bilarna.

Varje bil genomgår med täta mellanrum noggranna kontroller. Inget får vara fel i en bil som går i trafik. Vi har alkolås på samtliga bilar. Det vet vi att många av våra resenärer uppskattar. Det finns sittkuddar till barn i alla bilar. Du som förälder ska inte behöva be om eller vänta på att en särskild bil ska bli ledig när du bokar. Har du barn 0-3 år så är det lite annorlunda eftersom det då behövs speciella stolar som bara vissa bilar har, dessa erbjuder vi endast för flygtaxi.

Husdjur som katter och hundar är välkomna att åka med oss, men vi ber dig att redan vid bokningstillfället berätta för oss att du har djur med dig.

Våra förare utbildas kontinuerligt i hjärt- och lungräddning och fyra av våra bilar är utrustade med hjärtstartare.

Vi har kameraövervakning i bilarna. Detta är framför allt för våra förares skull. Att köra taxi på helger och nätter kan tyvärr ibland vara förenat med otrevliga upplevelser. Har du frågor angående säkerheten i våra bilar så är du alltid välkommen att ringa oss.

  • App
  • Stamkort