Du reser säkert med oss

På Sverigetaxi 180 200 kör vi med biogasdrivna bilar, hybridbilar och bilar som går på miljödiesel. Våra olika modeller tar upp till 4 respektive 8 passagerare. Vi kan också ordna med bussar som tar upp till 50 passagerare.

Trygghet och säkerhet är två viktiga ledstjärnor för oss. Därför är vi noggranna med allt som rör din och våra förares säkerhet i bilarna.

Varje bil genomgår med täta mellanrum noggranna kontroller. Inget får vara fel i en bil som går i trafik.

Vi har alkolås på samtliga bilar. Det vet vi att många av våra resenärer uppskattar.

Våra förare utbildas kontinuerligt av Cordis Liv i hjärt- och lungräddning och i fyra av våra bilar finns hjärtstartare.

Det finns sittkuddar för barn i alla bilar. Du som förälder ska inte behöva be om eller vänta på att en särskild bil ska bli ledig när du bokar. Har du barn 0-3 år så är det lite annorlunda eftersom det då behövs speciella stolar som vi måste montera i bilen, vilket gör att vi behöver få reda på detta i förtid. För en bilbarnstol tar vi ut en avgift på 200 kr.

Husdjur som katter och hundar är välkomna att åka med oss, men vi ber dig att uppge vid bokningstillfället att du ska ha djur med dig i bilen.

Vi har kameraövervakning i bilarna. Detta är framför allt för våra förares skull. Att köra taxi på helger och nätter är tyvärr ibland förenat med otrevliga upplevelser.

Har du frågor angående säkerheten i våra bilar så är du alltid välkommen att ringa oss.

  • App
  • Stamkort